Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2006

Περί Απορριμάτων...


Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν με τον αξιότιμον Κον Χαρδαβδέλα και την παιδευτικότατην τούτου εκπομπήν ο οπόιος ωσαν την βδέλαν μας επικολλάται στα όποια μοναχικά μας σαββατόβραδα και μας επιμυζεί όση υγιή φαιά ουσία μας έχει απομείνει ,θέλω να πω ή μάλλον... πολλάκις να ματαξαναπώ οτι δεν μπορώ να κατανοήσω πως διάολο αυτός ο κατ ευφημισμόν δημοσιογράφος βγάζει τόσα χρόνια τέτοιες εκπομπές!
Είναι ,όπως θα διαπιστώσετε ,πέραν απο βέβαιον οτι ο εν λόγω κυριος ψωνίζει θέματα κατά κύριον λόγo από τα ελληνικά και όχι μόνο forums ,και απο τα esoterika.gr ,διότι κάτι λέμε από τούτa τa βήματα για το "πειραμα της Φιλαδέλφιας" να σου εκπομπή για αυτό ,κάτι λέμε για την διαμάχη των δημιουργιστών ,να σου θέμα με αυτό! κ.ο.κ.
Αν δε ,αφήσω τον οικοδεσπότη ,θα πέσω σε χίλιους μύριους όσους χοντρομπαλάδες ηλιθίους σαν κάποιον Κον Τσαγκρινό αν δεν κάνω λάθος, ο οποιος ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ότι η ειδική σχετικότητα έχει ήδη καταριφθεί προ πολλού και ότι μπορεί κάποιος να προσεγγίσει χ10 την ταχύτητα του φωτός!!!!
Προχωράμε σε κάποιον Παπά ο οποίος αν και έχει επιστημονικώς προβλέψει με εξαιρετικό σθένος την ματαίωση της ολυμπιάδος λόγω σπανίου! μετεωρολογικού γεγονότος ,έχει το θράσος και κυκλοφορεί ακάλυπτος και με την ίδια ταυτότητα ανάμεσά μας.
Τι να πω βέβαια για τον πολύ Κον Αργυρόπουλο ,ο οποίος επειδή: "ο
γαιδαρος"=1328,65 και "πετάει"=1328,65 άρα ο γάιδαρος πετάει ,δεν ξεχνά να μας ενημερώνει για το μεγαλείο του έλληνος (αυτού με τον διαφορετικό 5ο σπόνδηλο βρε!)
ε! με αυτόν τον άνθρωπο έχω και την εξής απορία: μιας και πρόκειται -είναι η αλήθεια- για εξαιρετικά εύστροφου ανθρώπου ,γιατί δεν αξιοποιεί αυτό το ταλέντο για κάτι χρήσιμο;
όταν μας καλέσει όλους ο θεός και μας ρωτήσει "τα ταλέντα που σας έδωσα πως τα χρησιμοποιήσατε ,αυτός τι θα του απαντήσει; 1547;...
Βέβαια θα μου πείτε όσο κάποιοι ισχυρίζονται οτι η Κρήτη στην θέση κουτσουρου είναι κούφια και κατοικείται απο εξωγηινους με αγαλματένιους σκύλους που πετάνε ακτίνες λέιζερ θα υπάρχουν και Χαρδαβδέλες που θα μας πίνουν το αίμα απο εκπομπές που εκπέμπονται απο συχνότητες που ανήκουν σε όλους μας και τις πληρώνουμε χοντρά!
Το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι όταν στον ισχυρισμό περί αγρογλυφικών ,παρουσιάζεται κάποιος ο οποίος λέει καθαρά ο άνθρωπος ότι αυτός και οι φίλοι του τα έκαναν αναφέροντας και τον τρόπο και την μέθοδο και τον σκοπό αλλά και δείχνουν επι τόπου πως τα έκαναν ,να υπάρχουν οι ίδιοι φελοί να τα αμφισβητούν! αμφισβητούν την λογική τους ,αμφισβητούν την όρασή τους ,αμφισβητούν την μόρφωσή τους , και το κυριότερο...αμφισβητούν την νοημοσύνη μας!αλλά και την αισθητική μας κατ εμέ!

Πέμπτη, Ιούνιος 22, 2006

Δεν υπάρχουν σχόλια: