Κυριακή, Ιουλίου 05, 2015

Should i Make the Right Decision or the Wrong one?

Έπρεπε να φτάσουμε σήμερα ,ημέρα εκλογών για το δημοψήφισμα ,για να μας κάνουν σαφές άπαντες ,ευρωπαίοι ,αμερικάνοι και λοιποί ,ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος οι κινήσεις και οι επιλογές είναι ακριβώς οι ίδιες.

Ούτε η ευρωπαική πορεία της χώρας διακυβέυεται ,ούτε και το νόμισμα...οπότε ποιό είναι το ερώτημα?
Σε αυτόν τον παραλογισμό εγώ έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά ,βέβαια θα βρεθούν κάποιοι να πουν ,μα διακυβεύεται αυτό και το άλλο ,αλλά εγώ τα ακούω βερεσέ όλα αυτά.

Το πιό προφανές ,μέσα σε όλα αυτά ,είναι να ψηφίσει κανείς ΟΧΙ ,αφού δεν ρισκάρουμε τίποτα και έτσι θα δείξουμε οτι στηρίζουμε την κυβέρνησή μας ,μα αυτό ήδη ισχύει αφού η εντολή που πήρε είναι αρκετά πρόσφατη.

Αυτό που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας λοιπόν είναι η πρόθεση της κυβέρνησης ,μια πρόθεση για την οποία δεν είμαι καθόλου σίγουρος ,αυτή δεν είναι μια κυβέρνηση αριστεράς απλώς ,αλλά μιας ριζοσπαστικής αριστεράς ,της οποίας τις προθέσεις δεν εμπιστεύομαι καθόλου.
Είναι βέβαια και η παρουσία του Βαρουβάκη ,στον οποίον τρέφω απεριόριστο σεβασμό και θαυμασμό και ίσως είναι ένας λόγος να το ξανασκευτώ.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι θα πάω και φηφίσω χωρίς άγχος και περίσκεψη αφού ότι και να ψηφίσω θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: