Πέμπτη, Μαρτίου 18, 2010

Και το Όνομα Αυτής ...Βόρεια Μακεδονία.Χωνέψτε το!!!

Είτε το θέλετε είτε όχι ,το όνομα της γείτονος θα είναι Βόρεια Μακεδονία.

Το ανακοίνωσε πριν λίγο εμέσως πλήν σαφώς ο αναπληρωτής υπεξ ο Δρούτσας.

Αυτό το όνομα θυμάμαι είχε προτείνει και ο Νίμιτς ,πληρεί τις προυποθέσεις για γεωγραφικό προσδιορισμό της χώρας οπότε οι δύσμοιροι οι Σκοπιανοί δεν νομίζω να έχουν και πολλά περιθώρια ελιγμών και τσιριμονιών.

Τώρα για τους αρχαιόκαυλους και ελλαδέμπορους ,θα τονίσω οτι υπάρχει ήδη "Βόρεια Ήπειρος" ,"Βόρεια Μακεδονία" ενώ φήμες που θέλουν τούς Βούλγαρους να μήν νιώθουν άνετα για τυχών ανακίνηση θέματος "Βόρειας Θράκης" κρίνονται ανυπόστατες!

6 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Καλά, μην νομίζεις ότι δεν υπάρχουν Bούλγαροι που προπαγανδίζουν διάφορες πίπες για Mακεδονίες, Θράκες κλπ. Μέχρι και ποδοσφαιρική ομάδα Tράκια Πλοβντιβ υπάρχει αν δεν κάνω λάθος. (Γενικά δύσκολα βρίσκεις σλαβόφωνο που προφέρει σωστά το "θ", το "γ" και το "δ").

Τώρα υπάρχει το γνωστό ανέκδοτο με το ολότελα και την Παναγιώταινα. Από την στιγμή που HΠA και Pωσία λένε Mακεδονία σκέτο, πάρε την Bόρεια Mακεδονία και βολέψου. Tο όλο θέμα η Eλλάδα το χειρίστηκε πάρα πάρα πολύ άσχημα με πρώτο τον YΠEΞ το 1991 τον Aντωνάκη τον Σαμαρά.

Aπό κει και πέρα, την Ελλάδα την ενδιαφέρει να κοπούν κάτι αλυτρωτικοί βήχες του κώλου που έχουν κάτι φασίστες τύπου Γκρουέφσκι.

Mια χαρά κάθεται η Bόρεια Mακεδονία με τους Σλάβους και Aλβανούς κατοίκους της. Kαλύτερα αυτή, παρά μεγάλη Aλβανία ή μεγάλη Bουλγαρία.

Kαι κάτι Mπουμπουκομεγαλόπευκοι ας πάνε να τσιρίξουν "αέρα!" να ζωστούν και ένα παραδοσιακό M1 σαν του Kαραϊσκάκη :-P για να πάνε να πάρουν το Mοναστήρι (Mπίτολα), την Γευγελή και τα Σκόπια. Πατριδοκάπηλοι της φακής.

Ptomas είπε...

Αν θέλετε και τους Βούλγαρους Μπουμπούκους ορίστε:
http://www.bulgarmak.org/vmro.htm
Αυτό το είδος ανθεί σε όλες τις χώρες καθώς η βλακεία είναι πανανθρώπινη.

Till είπε...

Μακάρι να είναι "Βόρεια Μακεδονία", να πούμε και ένα ευχαριστώ και να τελειώνουμε. Όπως είπε ο προλαλήσαντας, πληρώνουμε τις μαλακίες του Σαμαρά απο το 91, καιρός είναι λοιπόν να το παραδεχτούμε, να αφήσουμε κατά μέρος τα νταηλίκια (με κλανιές άλλωστε δεν ανάβεις φωτιά) και να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε με τα χάλια μας επιτέλους...

Φιλαλήθης είπε...

Polse είναι ήδη γνωστό αρχαιόθεν οτι η μαλακία είναι διασυνοριακή ,αλλά αυτό που φοβάμαι είναι οτι όταν ένα πρόβλημά μας λύνεται κάποιο άλλο αχνοφαίνεται σιγά σιγα.

Φίλτατε Ptoma με τέτοια μπουμπούκια το νετ βρίθει ,αλλά τα δικά μας περί ελ και σείριου είναι όλα τα λεφτά...που να τη βρούνε οι κουτόσλαβοι τέτοια φαντασία...

Έτσι είναι φίλε Μανώλη "Βόρεια Μακεδονία" θα ονομαστεί.

Rodia είπε...

εχμ.. να πω και'γω κύριε; ή να περιμενω τον Ανθιμο με τις αγιαστουρες του να εκδηλωθει!

Μια χαρα ειναι το Β.Μ. όπως λεμε και Β.Π. στο περιπου. Σε λιγο καιρο, ολα αυτα θα τα θυμαται η Ιστορια και θα χαχανιζει. Ενα κομματακι της μεγαλης Ε.Ε. θα γινουν και τα Βαλκανια, μη τρεφουμε αυταπατες... και ολα αυτα τα τοπωνυμια θα εχουν μικρη τοπικη εμβελεια.

Το να μη γινει η Μεγαλη Ενωση να φοβομαστε -Νομιζω, δλδ.

Φιλαλήθης είπε...

Rodia πάντως αυτό μου φαντάζει ως το ύστατο επιχείρημα ,αφού το χάσαμε ας το σώσουμε ωσάν κομάτι της Ε.Ε.