Παρασκευή, Μαρτίου 05, 2010

Νέο Γερμανικό Παραλήρημα? Ευχαριστούμε Κύριοι.....

Εννοείται πως δεν θα μπώ στην λογική της παπαρολογίας με την υποτιθέμενη ανθελληνική προπαγάνδα ,η οποία ασφαλώς και δεν υφίσταται ,ίσως μόνο λίγη ξαφνική και σοκαριστική συνειδητοποίηση της μιζέρια μας η οποία σε δόσεις όπως η αντιβίωση ίσως μας κάνει και καλό.

Μιλάω για την αναπάντεχη και άνευ προηγουμένου διαφήμηση που έκαναν σε ένα νησί μας την Κέρκυρα ,η οποία φέρεται ως ο διακαείς πόθος των Γερμανών ,ζητώντας την ως αντάλλαγμα για το χρέος μας!!!

Από πληροφορίες ,μετά την είδηση αυτή ,έπεσαν οι servers των ξενοδοχείων του νησιού από τα κτυπήματα των site τους από ενδιαφερόμενους Γερμανούς τουρίστες!

Ε βέβαια ,για να το ζητάνε με τόσο σθένος κατι θα αξίζει ,σου λέει ο Γερμανός ,κάτσε να πάω να δώ μπας και κλείσω κάνα καλό "στασίδι" για την ¨λειτουργία"!

2 σχόλια:

Rodia είπε...

Ειναι "υποτιθεμενη" η ενορχηστρωμενη δυσφημιση; Δεν συμβαινει μονο απο Γερμανια, αλλα απο τα ΜΜΕ ολου του κοσμου -σχεδον. Κατι παρομοιο, συνεβαινε απο το '90 εναντιον της Σερβιας.. ετρωγε τη γελοιοποιηση της ζωης της η χωρα που ηταν το πιο ανεπτυγμενο κομματι της Γιουγκοσλαβιας.. θυμασαι; μετα λιγα χρονια εγινε πολεμος και ολοι σχεδον το βρηκαν φυσικο επακολουθο.. Για τουτο ανησυχω και θελω να λυνονται αμεσως οι παρεξηγησεις...

Τι κανεις φιλαληθη μας; Ολα καλα; ψιλοχανεσαι.. :))))

Φιλαλήθης είπε...

Τι να κάνω Ροδιά μου ,τι να λέω...τα λέει όλα η σιωπή!
Όσο αφορά την παρομίωση με την Σερβία ,μπορεί οι Σέρβοι να είναι ένας από τους πιό ικανούς και περήφανους λαούς ,αλλά θα σου κάνω μια λίστα με τις διαφορές ,η κυριότερη των οποίων η σέρβοι ψωνίζανε από άλλο ...μπακάλικο!!!