Τετάρτη, Φεβρουαρίου 17, 2010

Τα Blogs και η Μηχανή της Σκέψης...

Καιρό πολύ ,ήθελα να πώ την γνώμη μου για τον περίφημο blogονόμο που επικρέμεται της κεφαλής μας.

Με μιά δεύτερη ματιά ,όμως , που έριξα .διαπίστωσα πως αυτήν την έχω αναπτύξει ,σε πάρα πολλά προηγούμενά μου post και από πολλές οπτικές γωνίες ,οπότε θα ξαναπώ τα ίδια ,το εξής ένα δηλαδή ..."να κατεβάσουν τα ξερά τους από το έσχατο αυτό μετερίζι της ελευθερίας"!

Μα πώς είναι δυνατόν να μήν αντιλαμβάνονται τα αυταπόδειχτα ,το οτι δηλαδή δεν είναι δυνατόν να θεωρήσουμε τις ip του διαδιχτύου σαν κάτι πεπερασμένο όπως οι συχνότητες της tv ,αυτές μπορούν να γίνουν άπειρες ,όσο άπειρες μπορούν να γίνουν και συνάψεις του εγκεφάλου μας ,ειδικά με το τελευταίο πρωτόκολο το iPv6.

Στο σημείο αυτό θα παραθέσω το συγκλονιστικό παράδειγμα στο οποίο δεν μου έχει απαντήσει ποτέ κανείς και αποδεικνύει του λόγου μου το αληθές ..."αν κάποτε εφευρίσκαμε μια μηχανή που διάβαζε την σκέψη ,και εγώ έβριζα ,συκοφαντούσα και κατηγορούσα κάποιον με την σκέψη μου ,αυτός θα μπορούσε να με διώξει ποινικά;"

Αυτό ακριβώς συμβαίνει ,και τώρα ,εγώ συκοφαντώ κάποιον σε κάποια σελίδα η οποία βρίσκεται σε κάποια ip ,η οποία αντιστοιχεί σε ανάλογο αριθμό συνάψεων του εγκεφάλου μου.
Στη ίδια περίπτωση κατ'αντιστοιχία ,θα μπορεί κανείς να σκανάρει τις σκέψεις στο "googlethought" όπως στο google βρίσκει τις απόψεις μου και θα με διώκει κατά το δοκούν.
Δεν γνωρίζω κατά πόσο έγινα αντιληπτός σε κάτι που σε εμένα είναι απολύτως μα απολύτως ξεκάθαρο.
Θα ήταν ευχής έργο για εμένα ,να διάβαζα κάποιες τοποθετήσεις πάνω σε αυτό.

1 σχόλιο:

pølsemannen είπε...

Bεβαίως!

Θα ήτο έγκλημα σκέψης!

Παρακαλείσθε να περάστε από το Yπουργείον Aγάπης δια υπόθεσίν σας!

(Όχι ακριβώς σχετικό αλλά μια ενδιαφέρουσα άποψη για την χρήση των βλογς και των άλλων σόσιαλ μύδια, υπάρχει εδώ: http://ergdhmerg.blogspot.com/2009/06/blog-post_23.html)