Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2010

Προς τον Κύριο Πρόεδρο....


Μάλιστα κύριε πρόεδρε!

Ότι πείς...αν και δεν θα διαβάσεις αυτό post ,καθότι πληροφορούμε πως μόνον του Βρυώνη (vrypan) τα blogs διαβάζεις ,άντε και του Ανδρουλάκη με τη βία και το indymedia έτσι για να το παίζεις αντιεξουσιαστής ...έτσι για ξεκάρφωμα δηλαδή!

Τι λέγαμε; α για το χερόκωλο ,τη βοήθεια δηλαδή ,που ζητάς από μάς.

Να στη δώσουμε ρε άνθρωπε ,δε γαμιέται ,700 ευρώ παίρνουμε να στα δώσουμε να πάει στο διάολο ,τι 700 τι τίποτα το ίδιο κάνει ,αν με αντιλαμβάνεσαι δηλαδή.
Να στα δώσουμε ναι ,χίλιες φορές ναι ,αν πρόκειται να σώσουμε την πατρίδα ,τα γαμημένα πάρτα ,αφού με αυτά ούτε το νοίκι πληρώνουμε ,ούτε και για τα φροντιστήρια της ελεύθερης παιδείας σου φτάνουν ,ούτε να πάμε με τα παιδιά μας σινεμά ,ούτε να αντιδράσουμε και να κινηθούμε σαν ελεύθεροι άνθρωποι μας φτάνουν ,πάρτα!

Πάρτα αλλά τουλάχιστον με τη θυσία αυτή να μάθουμε που πήγαν τα υπόλοιπα που πληρώναμε τόσο καιρό ,διότι όπως αντιλαμβάνεσαι πάλι εμείς είχαμε ξαναδώσει αυτές τις λίγες δραχμούλες που τώρα λείπουν.
Πάρτα αλλά πές μας ρε άνθρωπε ποιά γαμημένα λαμόγια μας τα πήραν;
Πάρτα που να τα πάρει ο διάολος πάρτα ,αλλά πές μας πότε θα πάνε φυλακή οι απατεώνες του ,βατοπεδίου ,των ομολόγων ,του χρηματιστηρίου ,του Κοσκωτά ,των εξοπλισμών ,των υποβρυχίων που γέρνουν ,των πολεοδομιών ,των καταπατητών ,της ξεφτίλας που τώρα ζούμε ...πές μας διάολε!
Πάρτα και σου δίνουμε το λόγο μας ,όλοι εμείς που μας τα ζητάς ,οτι θα πάρουμε και δάνειο για να σου δώσουμε ακόμα περισσότερα ,οτι θα κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι ,για να μας ξεβρωμίσεις ,να στείλεις φυλακή επιτέλους όλους αυτούς ,που εμείς ,αλλά πολύ καλλίτερα εσύ γνωρίζεις.
Έλεος!!!
Να δούμε και κάποιους φυλακή επιτέλους......
Αν δεν το κάνεις ,να πάς στο διάολο και εσύ ,και μην ξεχνάς...η ιστορία είναι πάντα παρούσα!!!
ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: