Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2007

Προς Ευαγγελάτον Επιστολή!


Μα το θεό ,δεν ξέρετε τι προσπάθειες έκανα να αποφύγω αυτό το post ,το απόφευγα σαν το διάολο το λιβάνι ,μιας και δεν έχω τρόπο να αποδείξω τα ανιδιοτελή μου κίνητρα.
Αλλά αφού τσιγκλίστηκα ,θα το κάνω έτσι να μήν λέει και η Annamaria οτι δεν λέω τίποτα για αυτά τα θέματα.

Ασφαλώς και είναι γνωστή η εκτίμηση που έχω στους αγαπητούς μας δημιο-γράφους ,αλλά χθές βράδυ ο Ευαγγελάτος-Εισαγγελάτος το παράχεσε!
Πήρε σβάρνα τα τουριστικά θέρετρα και ανακάλυψε την ...αμερική!Ποιά αμερική δηλαδή ,τα αρχίδια μου ανακάλυψε ο αρχιλαμόγιος του κερατά.

Ανακάλυψε λέει ,οτι υπάρχουν επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Τι λε ρε!!!

Από πού και ως πού κάνεις κανόνα την εξαίρεση ,για να βγάλεις εσύ μερικά εκατομυριάκια παραπάνω και να πηγαίνεις βολτούλες στο αιγαίο την ωραιοτάτη σου συμβία;
Το λέω αυτό διότι όταν επί ώρες αναφέρεσαι με ρεπορτάζ της μαύρης μοίρας επί τηλεοράσεως που όπως γνωρίζουμε όλοι επιδρά με τρόπο διαστρεβλωτικό και υποβολιμιαίο σε μεμονομένες περιπτώσεις ,ε τότε αναγάγεις με δόλιο τρόπο την εξαίρεση σε κανόνα!

Τώρα ποιός από σας θα μου πεί αν θα πάει στην φολέγανδρο αν έχει δεί το Παπαράτο να ουρλιάζει επί ημιώρου οτι σε καποιο ξενοδοχείο της ,ανακατεύτηκε η χθεσινή κομπόστα με την σημερινή;
Ποιός θα ξαναπιεί νερό στην κέρκυρα όταν έχει δεί το πηγάδι από τα "μπαγκαλότα" του γιώργη ,κάποια από τα χιλιάδες που υπάρχουν ,και που μάλιστα τα αναφέρει ως ξενοδοχείο 5 αστέρων (εδώ γέλασα πολύ).

Λοιπόν ακούστε στο σημείο αυτό την "υποκειμενική" μου άποψη ,στην κέρκυρα υπάρχουν οι αρτιότερες μονάδες που έχουμε στην χώρα με άκρως εξειδικευμένο προσωπικό που παρέχουν υπηρεσίες που θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

Ρώτησες αν τόσες χιλιάδες εργαζόμενοι ,ρε άχρηστε ,τι κάνουν το χειμώνα ,όταν δουλεύουν 2 μήνες το καλοκαίρι;σε αυτά τα μέρη δεν υπάρχουν βιομηχανίες δεν υπάρχουν εδάφη για καλλιέργειες παρά μόνο ο τουρισμός ,που εσύ σαμποτάρεις δείχνοντας τις κομπόστες και τα ξεροπήγαδα.

Αναφέρθηκες στο korkyra beach ,που το περιστατικό αυτό μας συγκλόνισε όλους.
Αν κλείσει ρε Παπαράτο ,που με τόσο σθένος υποστήριξες ,πές μου τι θα γίνουν οι 400 οικογένειες που ψοφοζούν από εκεί;και πές μου επίσης ,υποστήριξες με το ίδιο σθένος να κλέισει το κτέλ που είχε το λεωφορείο στα τέμπη;υποστήριξες το ίδιο να κλείσει η εταιρία που είχε το "Σάμινα";το "Δίστος"; ε;

αι στο διάολο παλιολαμόγια όλοι σας!

Τώρα ,ευλόγως θα ερωτηθώ αν είναι σωστό να υπάρχουν οι ασυνείδητοι επιχειρηματίες ,αλλά όποιος το κάνει αυτό δεν έχει πάρει πρέφα από το ύφος και την στόχευση αυτού του post.

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Συγνώμη αλλά για να μην μείνει άνεργος ο κοσμάκης στην Κέρκυρα ή οπουδήποτε αλλού, πρέπει εμείς να πεθάνουμε???????

Άσχετα με τον ρόλο του Ευαγγελάτου και του κάθε Ευαγγελάτου σε όσα ξενοδοχεία έδειξε βασικοί κανόνες υγιεινής δεν τηρούνται. Αυτό είναι ντροπή και αίσχος. Και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί πεθαίνει ο κόσμος από καρκίνους και χίλιες δύο αρρώστιες.

Δικαιολογίες φίλε μου. Ας κάνουν σωστά την δουλειά τους και δεν έχουν κανέναν μα κανέναν λόγο να την χάσουν....

Φιλαλήθης είπε...

Να λοιπόν γιατί απέφευγα να ασχοληθώ με το θέμα.Να και γιατί ο Παπαράτος και ο κάθε γαμψονύχης δημιο-γράφος ,κονομάει τον "επιούσιον"!
Αφού φίλτατε σου λέω εγώ οτι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο ,εσύ γιατί πιστεύεις τον Παπαράτο;
Ακόμη και να έτρωγες την μουχλιασμένη κομπόστα και να ούρλιαζες δικαιολογημένα φυσικά ,αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ,και είμαι σίγουρος οτι στο δίπλα ,στο παραδίπλα και στο παραπαραδίπλα κατάλυμα της φολέγανδρου θα την έτρωγες φρέσκια!
Θέλεις να σου πω για το νερό της κέρκυρας και τα πολιτικόοικονομικά παιγνίδια που παίζονται από το κεντρικό κράτος;θα τα γράψω κάποια στιγμή.

Sardonian είπε...

Χώωωσε φιλαλήθη, μη μασάς

pølsemannen είπε...

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν μπροστά στην κάμερα των "Αποδείξεων"...

Ασυνείδητος συφιλιδικός μάγειρας σε Ξενοδοχείο 12 αστέρων στα Ψαρρά αυνανίζεται μέσα στην κουζίνα και εκσπερματώνει μέσα στην μπεσαμέλ του μουσακά που θα φάνε τα βόδια οι πελάτες...

Δεν το χωράει ανθρώπεως νους...

Γιάννης Παπαϊωάννου είπε...

πατάς το τηλεκοντρόλ και πας στην γκόμενα .

Ακου να βλέπεις Ευγγελάτο..τσκ τσκ...

απαραάεκτος

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Αγαπητέ Φιλαλήθη, την τέλεια δημοσκόπηση για το εύρος της Εξαπάτησης στην Τουριστική μας Βιομηχανία θα την διαπιστώσεις άν απλά μιλήσεις με κανένα Κερκυραίο ναύτη στα δρομολόγια τουριστών προς Αγκώνα και Μπάρι. Δεν χρειάζονται Ευαγγελάτο είναι τόσα τα ψιλιασμένα θύματα εκ του εξωτερικού άντε και οι δικοί μας ,που δυστυχώς πολλαπλασιάζονται γεωμετρικά οχι προσθετικά. Οι νόμοι και οι κανόνες είναι για εφαρμόζονται και για αυτή τη χώρα.

Φιλαλήθης είπε...

Ναι αγαπητέ ,θα μπορούσα να συμφωνήσω σε αυτό μόνο και μόνο επειδή και εγώ από αυτήν την "βιομηχανία" ζω και γνωρίζω κάποια πράγματα καλλίτερα από τον καθένα.
Πλήν όμως μυρίζω το μπαρούτι από τον κώλο του φουκαρά του εργαζόμενου ,για άλλη μια φορά ,βλέπω τούς γκισέδες του ΟΑΕΔ άδειους από εποχιακούς εργαζόμενους ,αφού ούτε την ανεργία δεν προλαβαίνουν να πάρουν.Και όλα αυτά φίλε μου επειδή κάποιοι βρίσκουν την εύκολη λύση ,να κλείσουμε το ένα ,να κλείσουμε το άλλο και όχι να κάτσουν να δούν πως θα λυθούν τα προβλήματα!