Δευτέρα, Ιανουαρίου 01, 2007

Πίσω Λιάκουρα και Σε `φαγα!

Xαχαχα! Ένα ωραίο που βρήκα στην σελίδα του φίλου pølsemannen !
'Εγινα και εγώ συγγραφέας να τα κονομήσω ,τι μόνο ο Λιακουρας ο κομψοδάκτυλος ,(που λέει και κάποιος ;)
Αν θέλεις μοιράζομαι την γνώση αυτή!


"...Όλα ξεκίνησαν πριν από180000 χρόνια, όταν σαύρες από ένα μακρινό αστρικό σύστημα, έχοντας επικεφαλής κάποιον μαλδώχ επιτέθηκαν στη γη.

Δυστυχώς, το ανθρώπινο γένος που τότε αποτελείτο μόνο από Έλληνες, αιφνιδιάστηκε. Χρειάστηκε να περάσουν πολλοί αιώνες μέχρι να φτάσουμε τρωικός πόλεμος όπου οι Έλληνες ξανασήκωσαν κεφάλι. Αργότερα, όταν εμπνευσμένος ηγέτης του Ελληνισμού ήτο ο διογένης ο κυνικός η επικράτησις των Ελλήνων οριστικοποιήθηκε, ιδίως μετά την ναυμαχία των σύβοτων. Ωστόσο, με το πέρασμα των αιώνων οι εχθροί των Ελλήνων άρχισαν να σηκώνουν κεφάλι και να ζητούν εκδίκηση.

Όπως έγινε φανερό αμέσως μετά τον αλφα Παγκόσμιο πόλεμο, οι μπλόγκερς είχαν ξεκινήσει την προεργασία για την παγκόσμια επικράτησή τους επί των Ελλήνων της Ομάδας Έψιλον. Ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της Ομάδας Έψιλον ήταν ο πατακός τον οποίο φρόντισαν δολίως να βγάλουν από τη μέση, μη γνωρίζοντες πως ο μυστικός ηγετικός πυρήνας των <Ε> βρίσκεται στο μυστικό αρχηγείο των <Ε> στα νησιά γαιδουρονήσια όπου εργάζεται κατασκευάζοντας τα μυστικά υπερόπλα σχάσεως φωτονίων τα οποία περιγράφει ο αναξίμανδροςκωδικοποιημένα στα βιβλία του.

Αυτή τη μυστική γνώση είναι που θέλουν να καρπωθούν, ή έν ανάγκη να εμποδίσουν οι ανθέλληνες, και για το σκοπό αυτό σύστησαν την ανθελληνική οργάνωση υπηρεσία ύδρευσης κερκύρας η οποία πίσω από το <αθώο> της προσωπείο τρομοκρατεί και δηλητηριάζει τον κορμό του Ελληνισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο αδωνις γεωργιάδης και ο σπαθάρης, ως γνήσιοι Έλληνες, τόλμησαν κατά το παρελθόν να καταγγείλουν την εν λόγω οργάνωση.

Δυστυχώς, όσο υπάρχουν προδότες όπως ο μητσοτάκης και ο παπαρήγα που και οι δύο είναι κρυφο- τηλεοπτικοί πούστηδες, το μέλλον του ελληνισμού θα κρέμεται από μια κλωστή, όπως λέει και ο συγγραφέας-ερευνητής φουμαράκης.

Όμως ο απόλωνας που πάντοτε σώζει την Ελλάδα θα επέμβει σε18 χρόνια και θα οδηγήσει τους Έλληνες στην οριστική επικράτηση, όπως κωδικοποιημένα προφητεύει ο αισχύλος στο έργο του κατήφορος!.."

4 σχόλια:

Agobooks είπε...

Καλο ξεκινημα!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι ο ρόλος της υπηρεσίας ύδρευσης Κερκύρας είναι άκρως υπερύποπτος και πρέπει να ερευνηθεί κατα το δυνατόν η υπαρξις απαγόνων του Κινεζοεβραιοτούρκου πιθήκου Αυνανιήλ και της Εβραιοπουστομπλογκερικής σαύρας Μαλδώχ στην εν λόγο μυστικιστική οργάνωση!

Με αγωνιστικούς ΕΛ-ληνικούς χαιρετισμούς από το σφαιριστήριο Κοσμοσφαιρών "Ο Άγιος Πούτιν ο Τεσλοφόρος"

Ανώνυμος είπε...

paidia prosfata ekana kouragio kai eida Liako milame ta exei parei agria sto kranio. Elege kai kala oti o polydoras o karamanlis kai o (akouson akouson ) Proedros ths dhmokratias prepei na energopoihsoun shedio nomou h proedriko diatagma gia na periorisoun thn eleftheria logou sto internet giati yparxoun leei ypanthrwpoi pou vlaptoun ta paidia

Φιλαλήθης είπε...

neo-EL said...
"...yparxoun leei ypanthrwpoi pou vlaptoun ta paidia..."
Φίλε μου ,σου αποκαλύπτω πως έχει δίκιο ο υπερτηλεπροφήτης! ,μάλιστα ένας απο αυτούς είναι και ο Φιλαλήθης ,ο οποίος θέλει +άκουσον-άκουσον+ να καταστρέψει τα εγκεφαλικά κύτταρά τους θέλοντας να γνωρίζουν την αλήθεια ,την ορθή κρίση ,την καλή αισθητική(έχετε δεί την μουτσούνα του;).
Καλά δεν λέω για τους άλλους τους "υπανθρώπους" ,με πρώτο και καλλίτερο τον funEl...