Πέμπτη, Απριλίου 30, 2009

Ο Εθνικός μας Εκβιαστής.....ή εναλλακτικά "Βγενοπουλιάδα"


Από αυτό εδώ το blog ο Φιλαλήθης πριν από δύο χρόνια ,όταν κανείς δεν γνώριζε ή αν θέλετε οι περισσότεροι δεν γνώριζαν ,την MARFIN και την αυτού μεγαλειότητα Βγενόπουλο ,είχε αναφερθεί εδώ για το ύποπτον της υποθέσεως.

Την είχα σακουλευτεί εγώ από τότε ,διότι όταν μια σχετικά άγνωστη εταιρία δεκαπλασιάζει συνεχώς τα κέρδη της και την αξία των μετοχών της ,την στιγμή που οι υπόλοιπες απλώς συντηρούνται ,ε κάτι τρέχει!

Έτσι λοιπόν ,φτάσαμε στη σημερινή εποχή οπου ο καθένας γνωρίζει την MARFIN και ασφαλώς τον Κωσκ.. συγνώμην τον Βγενόπουλο ήθελα να πώ!

Ο συγκεκριμένος αυτός τύπος λοιπόν ,τείνει να γίνει όπως προείπα ο εθνικός μας εκβιαστής ,πρώτο του κτύπημα ήταν ο στυγνός εκβιασμός που έκανε με την Ολυμπιακή ,εκβιάζοντας απροκάλυπτα την κυβέρνηση ότι αν δεν υπέκυπτε στους όρους του θα ...αποσυρόνταν!έτσι τα λαμόγια της κυβέρνησης παρέδωσαν άρον άρον την Ολυμπιακή! Του πέρασε!

Τώρα ο θρασύτατος αυτός τύπος εκβιάζει τον δήμο για την παράδωση άνευ όρων στους όρους του για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναικού ,προτάσοντας τον προσφιλή του εκβιασμό ,αυτόν της αποχώρησης απο την κατασκευή του! Δυστυχώς θα του περάσει και πάλι!

Και έπεται και συνέχεια...!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι παιζεται ρε μεγαλε κατα τη γνωμη σου με τον τυπο?Γιατι μη νομιζεις οτι μονο εσυ βλεπεις τον χορο που εχει στηθει.

Λευκιμμιώτες για την Λευκίμμη είπε...

Επι τέλους επανέκαμψες και τσαμπουκάς μάλιστα!!!
Βλέπω σε λίγο να μελισσουργείς.

Φιλαλήθης είπε...

Ανώνυμε ,τι να γνωρίζω εγώ...δεν βρίσκομαι καν στη πόλη που συμβαίνουν όλα αυτά ,απλώς βλέπω έναν θρασύ τύπο ο οποίος έχει καταλάβει πλήρως πως λειτουργούν τα αρπακτικά της εξουσίας και τους "παίζει" αναλόγως.Ένα άλλο τρανταχό παράδειγμα της σήψης που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό!

Φίλε από τ'αλεύκι ,όντας ανώνυμος ασφαλώς ,δε μάσησα ούτε στούς ανώνυμους φίλους του κομψοδάκτυλου αετονύχη τηλεσαβουροπώλη γαμψονύχη λιάκουρα.Και θα μελισσουργώ αλλά προπάντων θα...ελαιουργώ!

Albus Genius είπε...

Καί τί ανάγκασε τόσο πολύ
την κυβέρνηση αυτή
να πουλήσει γρήγορα
την Ολυμπιακή. Εκβιάζεται ο καταλληλότερος, από μια Βγενοπουλίτσα. Αυτός ο τρομερός πολεμιστής των νταβατζήδων και της τραβεστί οικονομίας; Και γιατί να εκβιαστεί ο χαλκέντερος και άψογος κύριος Κακλαμάνης το κόσμημα των αρετών; Θα μας τρελλάνεις τελικά αυτή με την δύναμη που έχουν την τιμιότητα τους την δίκαιη κρίση τους την αποδοχή του κόσμου τρώνε 10 Βγενό εις την σειρά.

Φιλαλήθης είπε...

Εκτιμάς αγαπητέ Genius ,οτι ο Α.Παπανδρέου ήτο πιο μαλάκας από τον μάγκα τον Κωστάκη ,που κόντεψε να πάει στην ψειρού ο καψερός για τον Κωσκοτά;(βλ.Βγενόπουλο)

Επαναλαμβάνω...ΔΕΝ κάνει κουμάντο η πολιτική εις το ρίο πέκος ,αλλά το παραδάκι!Και αυτό συμβαίνει και δυτικά αλλά και ανατολικά του!

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Πάντα αναρωτιόμουνα από που εμφανίστηκε αυτός και αγόρασε τη μισή Ελλάδα. Ή να το θέσω αλλιώς πως κατάφερε και έπεισε τους άραβες να τον στηρίξουν...