Τρίτη, Απριλίου 14, 2009

Οι Εντυπώσεις μου Από τον Ευαγγελισμό!...

Τελικά ο μέχρι πρότινος ταύρος Φιλαλήθης ...εξακολουθεί να είναι ταύρος ,καθότι όπως βλέπουμε και στο ντοκουμέντο αριστερά ο matador ...την πάτησε!

Στον "Ευαγγελισμό" λοιπόν ,και οι εντυπώσεις μου είναι πέρα από κάθε πρόβλεψη...εντυπωσιακές!
Μια εξέταση ,ένα "καλωδιάκι" παραπάνω στην καρδούλα μου -που προκαλούσε κατά καιρούς ταχυκαρδίες- ,ένας καυτηριασμός και ...νάμαι!

Καθ'οδόν στο νοσοκομείο ,λοιπόν ,και η αρνητική προκατάληψη που είχα -με όλα αυτά που ακούω- είχε χτυπήσει κόκκινο ,τόσο που τον πρώτο γιατρό που θα συναντούσα θα τον χαστούκιζα προκαταβολικά!
Έπρεπε να συμβεί αυτό για να συνειδητοποιήσω πως στην ταλαίπωρη την ψωροκώσταινα δεν είναι όλα μαύρα ,υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν κάτι παραπάνω από τον σεβασμό μας ,υπάρχουν επιστήμονες που μόνο και μόνο με την φυσική τους παρουσία σε αποτρέπουν από το να τους προσβάλεις δίνοντάς τους "χαρτζιλίκι" σαν να ήταν delivery boy!

Έτσι ,λοιπόν αφού μόνο στο άκουσμα του ονόματός μου έλαβα το εισιτήριό μου καθώς και ένα δίκλινο δωμάτιο ,το οποίο ήταν καλλίτερο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχα καταλύσει το προηγούμενο βράδυ ,την επομένη! έγινε η επέμβαση επιτυχώς ,και την επομένη αναχώρησα! Έτσι απλά!

Όλα αυτά χωρίς "μέσο" χωρίς "φακελάκι"-πως θα μπορούσα άλλωστε αφού δεν θα το έκανα ποτέ-'ετσι ίσα ίσα να εκλειφθεί σαν χαστούκι στην μέχρι τότε επικρατούσα άποψή μου για το ιατρικό κατεστημένο!

Εντάξει υπήρξε και η περίπτωση της Αμαλίτσας την οποία όλοι μας υποστηρίξαμε ,όμως υπάρχουν και σωστοί γιατροί οι οποίοι θα πρέπει να αναφέρονται για να συνεχίζουν το έργο τους και να επαινούνται όταν κάνουν το σωστό και όχι μόνο να κράζονται όταν τα παίρνουν!

Τέλος να ευχαριστήσω τους φίλους συνιστολογιούχους για το ενδιαφέρον και τις ευχές τους!

3 σχόλια:

il trovatore είπε...

Άαα! Εσύ είσαι ο ταύρος στην φωτογραφία?

pølsemannen είπε...

Προς στιγμήν βλέποντας των φωτό με έζωσαν τα φίδια, αλλά τελικά όλα κύλισαν καλώς!

Σιδερένιος!

annamaria είπε...

Αντε μπράβο!
Σιδερένιος πάντα να εισαι!
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σου ευχομαι!
Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και αυτοι εσένα!