Δευτέρα, Φεβρουαρίου 09, 2009

Απίθανε Τηλεσαβουροπώλη ο Φιλαλήθης Δεν Ξεχνά...!


Σαν να κόπασε ,μου φαίνεται ,το κράξιμο των υγειών ανθρώπων στον κομψοδάκτυλο ,αετονύχη και γνωστό τηλεσαβουροπώλη!

Ακάθεκτος ο γαμψονύχης αρπακτικός ,συνεχίζει το "θεάρεστο" εκ σειρίου προερχόμενο έργο του ,και όχι μόνο μονοπωλεί τα δευτεροκλασάτα επαρχιακά τηλεοπτικά κανάλια αλλά και "εκδίδει" τα συνταρακτικά και αποκαλυπτικά μυστικά ,που μόνον αυτός γνωρίζει ,σε DVD!

Αφού κατάφερε να κλείσει τον FunEll ,να διώξει ποινικά τον άτυχο Α. Τσιπρόπουλο και να απειλήσει (έστω και σαν ανώνυμο σχόλιο) τον Φιλαλήθη ,περιφέρει με κομπασμό ως άλλος Αχιλλέας το πτώμα της χαμένης αξιοπρέπειάς μας.

Θα μου πείτε τώρα ,μα δεν βαρέθηκες τόσα χρόνια;...ΟΧΙ δεν βαρέθηκα!
Όταν βλέπω στο ellinadiko ,τα DVD του να έχουν τέτοια ανταπόκριση με τόσα downloads και σχόλια του τύπου "..πές τα αρχηγέ..." ε ,δεν μπορώ να σταματήσω το postάρισμα.

Καταπιάνεται ο αχρείος και με την εξωτερική πολιτική της χώρας με "πονήματα" του τύπου "Ελλάς - Τουρκία γεωστρατηγική μελέτη" και προμετωπίδα "... Έλληνες και Τούρκοι γείτονες και εχθροί, σύνορα ανατολής και δύσης και στη μέση το Αιγαίο, σχέσεις, συμμαχίες, ΝΑΤΟ, πιθανοί λόγοι για πόλεμο, σχολιασμένα από τον ...Ακατονόμαστο"

Αντιλαμβάνεστε ασφαλώς ,πως ο τύπος αυτός εκτός από γελοίος είναι και επικίνδυνος! επικίνδυνος καθίσταται από το γεγονός πως τόσοι αφελείς ημιμαθείς που είτε από βλακεία είτε από αγάπη και θαυμασμό πρός τους αρχαίους έλληνες ,ενστερνίζοντε και υοθετούν παρόμοιες μπαρούφες.

Αφυπνηστείτε αγαπητοί συνιστολογιούχοι ,(polse ακούς;...) και μην αφήνετε σε χλωρό κλαρί ,τους "απατεώνες με το auto que" διότι είναι εχθροί της αλήθειας ,εχθροί της νομιμότητας ,εχθροί της ιστορίας ,εχθροί της ειρήνης ...εχθροί δικοί μας!!!

4 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Καλά τι σχέση έχει το Λιάκουρα με την Ελληνική μουσική και βρίσκεται εκεί μέσα στο Ελληνάδικο;

Τόσο καλλίφωνος είναι πια; Άντε και στο "Βαρελάδικο"! :-Ρ

Πάντως αγαπητέ μίσθαρνε πράκτορα των Αρλουμπίμ, που κατοικούν στην κουφάλα γη (γεγονός που μας κρύβουν οι Οβριοί και ο αρχιραβίνος Μπάρυ Ο' Μπάμα) εγώ βλέπω πάλι αναβολή της δίκης.

Ο Λιακό ΔΕΝ έχει δίκιο στην δίωξη κατά του Τσιπρόπουλου και γι αυτό πετάει την μπάλα στην εξέδρα με αστείες δικαιολογίες. Χρησιμοποιώντας και τα περίφημα κουμπαριλίκια σε πόστα "κομπόστα", απλά σκοπεύει να εξαντλήσει οικονομικά τον Τσιπρόπουλο, διότι δικαστής που γνωρίζει από άθεο ίδερνετ, δεν πρόκειται να δώσει δίκαιο στον Λιακό, δε πα να χτυπιαίται ο Μωάμεθ, ο Βούδας και ο Ήφαιστος μαζί.

Αλλά καθ’ ότι στην Κληρονομική Τηλεορασοκρατία του Δεσποτάτου της Ελλαδομαρκίας, δεν υπάρχουν νόμοι, αλλά βύσματα σε πόστα- «κομπόστα», μόνο κομποστοαντίμετρα μπορούν να σώσουν τον Τσιπρό…

Ίδωμεν.

Φιλαλήθης είπε...

Ποιό Ellinadiko ,εδώ όπου βρεθείς και όπου σταθείς λιακό θα δείς και αν βαρεθείς πάλι λιακό θα ματαξαναδείς!
Ο άνθρωπας αυτός δεν έχει τον Σείριό του(κατά τον Θεό του)!
Έχω καταντήσει ο άσχετος της παρέας ,ο οποίος είναι ζοχάδας και που μασάει στην νέα τάξη πραγμάτων ,που είναι αφελής διότι αγνοεί την υπαρξη των νεφελιμ και γενικά άχρηστος.
Για να βρώ άνθρωπο της προκοπής να πω μια κουβέντα όμορφη ,θα πάρω το φανάρι του Διογενη στο τέλος!

Rodia είπε...

Πουλάει το άτομο, βρε παιδιά, πουλάει! Το δυστύχημα είναι ότι αρκετοί "τον πάνε" για πλάκα, αλλά... πλάκα πλάκα αυτός τσεπώνει μπόλικα, έχει και 5-6 παιδιά να θρέψει!
Στα μουσικάδικα, μάλλον πιάνει θέση για τα άμοιρα* παιδάκια του, που ο ίδιος βγάζει σε εκπομπές να τραγουδάνε πατριωτικοθρησκευτικά άσματα ντυμένα καταλλήλως. Τι να πεις... Τέτοια ποιότητα λέμε.

*αμοιρα, που έχουν αυτόν για μπαμπά, εννοείται.

Suspect είπε...

τελευταια νομιζω μεγαλη επιτυχια ηταν το θαυμα της τραχωνιδας που η αρχιεπισκοπη κυπρου εξεδωσε επισημη ανακοινωση που το διαψευδει...