Κυριακή, Ιουλίου 22, 2007

Της Ταμπέλας Το Ανάγνωσμα!


"...μιλάμε για το κίνημα των blogs ή για μια παραπλανητικά υπερτιμημένη μόδα ,ανθρώπων που συζητούν μέσω των υπολογιστών τους;..." Τάδε έφη αναρωτώμενος ο κύριος Τσιμιτάκης σε άρθρο του στην Καθημερινή .

Μιλάμε κυρ-Τσιμιτάκη μου ,για μια υπερ-τιμημένη μόδα ανθρώπων που ,πώς να το κάνουμε τώρα δηλαδή ,έχουν το προνόμιο -το οποίο εσείς μόνο να το ονειρεύεστε μπορείτε- να κινητοποιούνται ,να κινητοποιούν ,να παραπλανούν ,να παραπλανούνται ,να τιμούν και να αδικούν ,να συζητούν αλλά και να μονολογούν ,κατά βούληση και κατά όπως τους γουστάρει ,χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!
Και ξέρετε γιατί;
Γιατί ...έτσι!!!

Όσες ταμπέλες και να προσπαθήσετε να βάλετε ,πάλι μέσα θα είστε ,διότι όποιος blogάρει και σωστός μπορεί να είναι και λάθος και ιδιοτελής και λαμόγιο και κωλόπαιδο και ποιητής και γυναίκα και πούστης και ότι άλλο βάλετε στο μυαλό σας.
Και ξέρετε γιατί;
Μα γιατί ...έτσι!!!

Αφήστε λοιπόν ,τις αναλύσεις ,τις δημηγορίες και τα ρητορικά ερωτήματα ,και αρθρώστε λόγο ,αυτόν για τον οποίον πληρώνεστε ,αυτόν δηλαδή που πουλάει ,αυτόν που αφήνει κέρδος στον εκδότη σας αυτόν που δεν αφορά τους bloggers!
In other case...just blogging!!!

7 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Εχω παρατηρησει οτι το τελευταιο καιρο...τα περισσοτερα μεγαλα εντυπα ασχολουνται με τα blogs...

Φιλαλήθης είπε...

Χα!μόλις απάντησα στο blog σου!

diva είπε...

:-)
αργά ξύπνησαν..
(ξεσπάθωσες Φιλαλήθη ομορφιά μου ε; πάρε μας το κεφάλι, δίκιο έχεις)

trying escape the truth είπε...

Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη απάντηση!! Σήμερα ανακάλυψα το χώρο σου και λέω να περνάω, καλησπέρες ;)

Φιλαλήθης είπε...

Vouts my dear ,ελπίζω να μην τάσεσαι και εσύ στους blogοσκεπτικιστές ,διότι πώς να το κάνουμε ,σου'χω και μιά αδυναμιά!

Ωραιοτάτη μου συνταξιδιώτησα ,αν καταφέρετε να αποδράσετε απο την πραγματικότητα ,είστε ευπρόσδεκτη εδώ μέσα.Καλώς σας βρήκα!

trying escape the truth είπε...

Καλώς σας βρήκα και εγώ! Θα τα καταφέρω που θα πάει :)

Κορκόδειλας είπε...

Μυαλό έχουν όλοι για να κρίνουν τον κάθε blogger. Οι διάφοροι και τυχαρπαστοι δημοσιογράφοι που δε μας γουστάρουν, μεταβολή και σε άλλη παραλία. Οποιος γουστάρει όποις δε γουστάρει να τις κόψει...

σημερα σε βρηκα και μ'αρεσει το Blog σου.