Κυριακή, Ιουλίου 01, 2007

Και Το Δούλεμα Πάει Σύννεφο...


Κοίτα να δείς που πήραν χαμπάρι και οι Κερκυραίοι οτι τους δουλεύουν συστηματικά και απροκάλυπτα και αρχίζουν και γκρινιάζουν!

Τόσα χρόνια οι φωστήρες του ΠΑΣΟΚ ,το μόνο που νοιάζονταν για το νησί ,ήταν για πως να το αρμέξουν οικονομικά ,μιας και είχαν την πεπείθηση οτι στο νησί υπάρχει νομισματοκοπείο
και οι κάτοικοί του ήταν ζάμπλουτοι.Α ,εκείνος ο Δρύς ,ρε παιδιά ...εκείνος ο Δρύς!
Μετά ήρθαν οι μέλισσες ...οι ΝΔίτες ντε! αυτοί και αν είναι στην κοσμάρα τους ...τι ναι'τούτοι ρε!!!

Σ'αυτούς αν τους βάψεις μιά κότα πράσινη(Α ρε Βλαχοπούλου!) ,τους την πουλάς για παπαγάλο!Ένα τσούρμο άχρηστοι ,είναι ,που δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα!
Αμ δε που θα'ναι πάντα έτσι κύροιοι! η αγελάδα κύριοι ψόφησε ,και ψόφησε διότι δεν την ταίζατε!

Το χάλι στο οποίο βρίσκεται το νησί (δεν ξέρετε πόσο λυπάμαι που το λέω) είναι άνευ προηγουμένου και οι υποδομές του θυμίζουν Αφγανιστάν!
Η ανεργία είναι απίστευτη ,πιστεύω πως θα είναι γύρω στο 40%! χρήμα δεν υπάρχει ,και ότι υπάρχει το μαζεύουν τα σούπερ μάρκετ(κοτσώβολοι ,beuty shops ,μαρινόπουλοι και σία) ,οι δρόμοι ένα χάλι ,νοσοκομείο δεν υπάρχει (ναι σωστά διαβάσατε ,δεν υπάρχει) ,πιστέψτε με ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΩ!

Επειδή υπάρχει και το sitemeter ,γνωρίζω πως αρκετοί από το νησί διαβάζετε το ταπεινόν τούτο blog, λέω το εξής: δεν φτάνει η πραότητα αγαπητοί μου ,αφήστε την ήπια αντιμετώπιση της αδιαφορίας της κεντρικής εξουσίας και γαμίστε τους την μάνα! ξεσηκωθήτε ,μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί ,παραδειγματιστείτε από τους Κρητικούς που δεν τομλάει κανείς να μην τους κάνει τα χατήρια!τα λαμόγια του κερατά! κλείστε αεροδρόμια και λιμάνια δια παντός ,τι έχετε να χάσετε;ο βρεγμένος την βροχή δεν τη φοβάται!!!
Δεκάδες ΕΝΕΡΓΑ πολιτιστικά σωματία ,22 πολυμελείς χορωδίες! ,20 πολυμελείς φιλαρμονικές - σχολεία ,μουσικό γυμνάσιο ,μουσικό λύκειο ,τμημα μουσικών σπουδών στο πανεπιστήμιο ,το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ,η μεγαλύτερη αναλογία παγκοσμίως ανθρώπων που ασχολούνται με την μουσική ανα κάτοικο ,προσφάτως αναγνωρισθέν μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και σας έχουν γραμμένους στα αρχίδια τους!

Λές και έχουν προηγούμενα οι Κερατάδες!Ο Τατούλης σκόρπισε στην περιφέρειά του στην Αρκαδία εκατομύρια αφειδώς ,ο Βουλγαράκης στο Ηράκλειο και στα Χανιά ,τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή;

3 σχόλια:

spiretos72 είπε...

Yeah, right. Εσείς μπορεί να τα λέτε αυτά, εγώ όμως βλέπω μια τρομερή αγάπη για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τα συναφή.

Και εν πάσει περιπτώση αν υπάρχει ζήτηση για τέτοιες απόψεις και ιδέες που είναι η προσφορά?

Kerkyraios είπε...

μεγαλη κουβέντα ανοίγεις, αλλά θεωρώ οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο ίδιος ο κόσμος που τα περιμένει όλα από την κυβέρνηση- Νομαρχία- Δήμο κλπ.... Ο κερκυραίος συνεχίζει ακόμα να κοιμάται ύστερα απο τις χρυσές δεκαετίες 80-90 που τον γέμισαν εύκολο χρήμα και τον έκαναν να μην ενδιαφέρεται αν πέφτει μπόμπα δίπλα του, παρά μόνο αν πέσει πάνω του. Οταν θα ξυπνήσει απο το λήθαργο θα είναι πολύ - μα πάρα πολύ - αργά, όπως άλλωστε έχει γίνει σε πάρα πολλά πράγματα που πέρασαν απο μπροστά μας και δεν τα είδαμε !!!
Αλήθεια πιστεύεις ότι υπάρχει πραγματική ανεργία στο νησί ? η πλειοψηφία των αριθμών αφορά τους ξενοδουπάλληλους που το χειμώνα παίρνουν την ανεργία τους και κάνουν και καμμιά άλλη δουλειά στη μαύρη, ή αφορά την κερκυραϊκή νεολαία που δεν θέλει να χαλάσει τα νύχια της δουλεύοντας...αν ήθελε να δουλέψει, δεν θα χρειαζόνταν τόσοι αλβανοί μετανάστες εδώ, να είσαι σίγουρος.

Φιλαλήθης είπε...

Φίλε spireto72 ,δεν πρόκειται ούτε για ζήτηση ούτε για προσφορά ,αλλά για την δική μου διαπίστωση πέρα από κάθε είδους κοματικής απόχρωσης.

Φίλε satcotfu ,αυτό ακριβώς λέω και εγώ και ζητάω ...επανάσταση.
Ναι φίλε μου ,δυστυχώς η ανεργία τόσο είναι ,όταν τα γκαρσόνια υποεργάζονται για 2 μήνες (και πάπαλα το επίδομα),όσο για την μαύρη εργασία του χειμώνα ...που να την βρούν οι καψεροί!