Κυριακή, Δεκεμβρίου 10, 2006

Πόσο Γαμώτο Ντρέπομαι!!!


Επιτέλους ,βγήκαν τα τελικά συμπεράσματα απο το μεγαλειώδες αυτό εγχείρημα της μελέτης και κατανόησης ,με σύγχρονα πλέον μέσα ,του μηχανισμού των αντικυθήρων.
Για άλλη μια φορά όλος ο πλανήτης θαύμασε το μεγαλείο των αρχαίων μας προγόνων (αλήθεια
πόσο τετριμένο κατάντησε!) ,οι οποίοι γνώριζαν με κάθε λεπτομέρια τις κινήσεις των πλανητών όπως η αφροδίτη ,ο άρης ,ο κρόνος αλλά περισσότερο από όλα τις κινήσεις του ήλιου και της σελήνης.Όλος ο πλανήτης έμεινε έκπληκτος όταν αποκαλύφθηκαν ανάμεσα στις επιγραφές του μηχανισμού ονόματα όπως "Ισπανία" ," φάρος" κ.α. ,για άλλη μια φορά όλος ο πλανήτης υποκλίθηκε στους "προγόνους" μας.
ΠΟΣΟ ΓΑΜΩΤΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!

4 σχόλια:

ta skasmena είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
N.Ago είπε...

Να ελπίζεις μόνο μη σε ανακαλύψει ο Λιακοπουλος γιατί, θα σε διαφημίζει κάθε μέρα στις εκπομπές του και, θα σε πάρει η μπάλα του funEL κι εσένα! Αστειεύομαι, φυσικά. Καλή Κυριακή!

Ανώνυμος είπε...

Ναι , μπορεί να ντρεπόμαστε για το τώρα αλλά για το τότε είμαστε περήφανοι έτσι?
Ποιος Έλληνας δεν ανατρίχιασε με αυτο
Αν οι ρωμαϊκή αυτοκρατορία δεν είχε υποτάξει τον ελληνισμό θα είχαμε πάει νωρίτερα στο φεγγάρι.

N.Ago είπε...

Μετά τη ψηφοφορία (12/12/2006) από την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας, η χώρα δεν έχει πλέον την Ακαδημία των Επιστημόνων! Αργά τη νύχτα, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης(;) «Για την Ακαδημία των Επιστημόνων» με 75 ψήφους υπέρ(!) 2 κατά και 3 παρών! Σύσσωμη η αντιπολίτευση, απείχε της διαδικασίας, διαμαρτυρόμενη για το πρωτοφανές αυτό γεγονός. Η επιστημονική, ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, εκλιπαρούσανε, θεωρώντας την πράξη αυτή ως έγκλημα κατά της επιστήμης, η κυβέρνηση ωστόσο επέμενε και κατάφερε τελικά, να κλειδώσει τις πόρτες τον Ερευνητικών Ινστιτούτων που ήταν υπό την Ακαδημία!

Οι βουλευτές του PBDNJ(Κόμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) Spiro Peçi και Leonard Solis ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου και οι Leonard Demi(PD), Ymer Tola(PDK, Niko Nerenxi(PAA) δήλωσαν παρών!

Παρακαλώ πολύ, αν το γεγονός αυτό σε αγγίζει κι εσένα, είτε κάνε μια αναφορά είτε ανέβασε την είδηση στο δικό σου μπλογκ! Έτσι, η φωνή της διαμαρτυρίας, θα δυναμώσει και θα κάνει τους παχύδερμους και αυταρχικούς κυβερνώντες στην Αλβανία, να σκεφτούνε καλά, πριν οριστικοποιήσουν την ειδεχθή τους πράξη!
Φιλικα , N.Ago