Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2014

Φευ!!!!....

Φευ!....
Αγαπητοί μου φίλοι ,δράττομαι της ευκαιρίας ,μετά τον ανέλπιστο σάλο που προκάλεσε η εικονογράφηση ενός πολύ παλιού ανέκδοτου που κυκλοφορούσε ως μομφή προς τους ανεκδιήγητους Σκοπιανούς ,σχετικά με τον Βουκεφάλα που τον έκαναν Zastava ,να πω ένα μεγάλο....COOL καλοί μου άνθρωποι ....

Η αίσθηση του χιούμορ ,κατά τον Αριστοφάνη .είναι δείγμα ευφυίας και δυστυχώς κάποιοι δεν είναι και τόσο ευφυείς.

Άκουσα από κάποιον ο,τι μου έκανε καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!!!!  δηλαδή με ποια κατηγορία θα συλληφθώ? αυτήν του ακραίου χιούμορ? για την χειραγώγηση αυτών που δεν είναι ικανοί ούτε να κατανοήσουν ο,τι ο Μεγαλέξανδρος δεν είναι δυνατόν να είχε ...email? για αναβίωση παλαιών ανέκδοτων ?
Θα πάρουν ,είπαν ,οι Σκοπιανοί την επιγραφή με το email του Μεγαλέξανδρου στον ΟΗΕ και θα ζητήσουν αναγνώριση μετά το συγκλονιστικό αυτό ντοκουμέντο..... 

Για καθίστε λίγο και αναλογιστείτε τι πήγε και έκανε ο άνθρωπος..... 

Είναι η δεύτερη φορά που με απειλούν σε αυτό εδώ το τσαρδί .η πρώτη ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα του κομψοδάκτυλου ,τηλεσαβουροπώλη ,αετονύχη ,Νεφελίμ ,Γέροντα+ευλόγησον+ και τώρα από μερικά φαιδρά χρυσαύγουλα ...ουγκ,...μα τι περιμένουν οι  χαζοί ,ο,τι δεν θα γράφω ο,τι μου καπνίσει ελεύθερος? ο,τι θα φοβηθώ διαδικτυακές απειλές του Κώλου από την στιγμή μάλιστα που πορεύομαι χρόνια τώρα στο νετ ανώνυμα? μα αφού το λέω και στην ούγια ..."Συνεχίζω λοιπόν ότι μου `ρχεται στο μυαλό να το αραδιάζω ,ασύδοτα ελεύθερος εδώ μέσα ,υπερασπιζόμενος βέβαια την "Ασύδοτη Ελευθερία" την οποία διαλαλώ οτι θα πρέπει να έχουν τα blogs!

Σε αυτό εδώ το τσαρδί δεν θα βρείτε πουθενά να υβρίζεται ή να συκοφαντείται κάποιος ,δεν θα βρείτε πουθενά ιδιοτελή κίνητρα παρά μόνον τις καθαρές αγνές σκέψεις ενός ανθρώπου αλλά και την αντίδρασή του όταν κάποιοι προσπαθούν να προσβάλουν την νοημοσύνη του και προπάντων την αισθητική του.

Κάποιοι μπήκαν στον κόπο ,αφού είχαν βέβαια την προαπαιτούμενη φαιά ουσία ,να καταλάβουν ο,τι ο Αλέξανδρος δεν είχε email ,να μεταφράσουν στο google translate ,την επιγραφή και έτσι να γελάσουν ,είμαι σίγουρος ,με την καρδιά τους...κάποιοι άλλοι όμως.....

Γιαυτό σας λέω ...cool καλοί μου άνθρωποι ,δεν είναι τα ελεύθερα blogs οι εχθροί σας ...ψαχτείτε λίγο ,αυτούς θα τους βρείτε δίπλα σας ,θα τους βρείτε στα ψηφοδέλτιά σας ,θα τους βρείτε στις έδρες των σχολείων των παιδιών σας ,θα τους βρείτε κάθε πρώτη του μηνός όταν σας πληρώνουν τους μισθούς σας των 300 ευρώ τέλος θα τους βρείτε μέσα σας όταν είστε προκατειλημμένοι......
Καλή σας μέρα.... 
.2 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Άστα... η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρη και αήττητη...

Βέβαια, δεδομένου ότι Σκοπιανοί έχουν βγάλει και τον... Θεό Μακεδόνα και την λευκή φυλή... Μακεδονική, δεν αποκλείεται να έβγαζαν και την φωτοσοπιά με το Ζάσταβα (σημαίνει σημαία) σαν... αληθινή ανακάλυψη!

Κλείνοντας θα πω το εξής:

Ο Sid Meier, δημιουργός της σειράς των παιχνιδιών για υπολογιστές Civilisation I-V, έχει προσφέρει περισσότερα στην αποδόμηση της Σκοπιανής προπαγάνδας από ότι το σύνολο των Ελληνικών κυβερνήσεων! Ο Μεγαλέξαντρας είναι πάντα ο αρχηγός των Ελλήνων και στο Civilisation V μιλά και Ελληνικά άμα λάχει.

Φιλαλήθης είπε...

Δεν το γνώριζα αυτό με το Civilisation...πολύ καλό!
Τον τρατάραμε τουλάχιστον τον άνθρωπο τίποτις?...κάνα φοντανάκι?..κάνα συκαλάκι? ή τον μηνύσαμε κιόλας επειδή χρησιμοποίησε την Ιστορία μας χωρίς να μας ρωτήσει?
Πάντως αν γνώριζα ο,τι θα προκαλούσε τέτοια αντίδραση ένα απλό και πρόχειρο Photoshop του πεντάλεπτου ,θα είχα ανακαλύψει...την Ατλαντίδα!