Τετάρτη, Μαΐου 11, 2011

Όλες μας οι Αρετές Είναι Θυγατέρες του Φόβου!....

Κουράγιο!
Κάπως έτσι κάποιος "ευρωπαίος" χαρτογιακάς είχε ρίξει έναν ολόκληρο λαό σε έναν αγώνα χαμένο από τα "αποδυτήρια" ,έναν αγώνα ο οποίος προυποθέτει θυσίες και εκπτώσεις όχι μόνον στις τσέπες του αλλά και στην συμπεριφορά του ,στην κουλτούρα του ,στα ήθη και στα έθιμά του ,στην αισθητική του.
Πρέπει στον αγώνα αυτό να αναδειχτούν "αρετές" οι οποίες είναι πρωτόγνωρες σε αυτόν τον λαό.
Πρέπει να μπεί σε προτεραιότητα το συμφέρον του συστήματος και όχι του πολίτη ,πρέπει να ομονιάσουν οι πολίτες και να μην αντιδρούν αν θέλουν να βοηθηθούν ,πρέπει να πουλήσουν το "εξοχικό" στο χωριό προκειμένου να αποκτήσει τέταρτο bangalow στο πουκέ ο γερμανός πολίτης ,
πρέπει να μην αντιδρά ,να μην αντιστέκεται ,να μην χαίρεται ,να μην πολεμά ,να είναι υπομονετικός.
Όλες αυτές οι αρετές όμως ,όπως είχε πεί ο παμμέγιστος Καζαντζάκης στον "τελευταίο πειρασμό" ,είναι θυγατέρες του φόβου!
Ο φόβος κατα την άποψή μου είναι και το πρόβλημα του λαού αυτού ,ο φόβος μην χάσει τη ήδη χαμένα κεκτημένα του ,τα κεκτημένα που εντέχνως του αποκρίβουν οτι έχει χάσει ,κεκτημένα που όπως είχα ποστάρει το 2007 εδώ ήταν η βασιλεία του μέτριου.
Αν δεν υπήρχε ο φόβος αυτός ,κατα συνέπεια θα είχαν στείλει και το παρακάτω τραγούδι των schooligans που τελευταία στιγμή απεσύρθει ,αποδεικνύοντας οτι ,αν μη τι άλλο ,έχουν χάσει και το χιούμορ τους.
Some pigs can fly λοιπόν και ......2 σχόλια:

Rodia είπε...

Μην ανησυχείς, στη γιουροβυζιων μας εκπροσωπεί ο.. Θεός! ;)

pølsemannen είπε...

Ληστεία κανονική γίνεται, μη σου πω και μετά φόνου. Απλά επειδή εμείς είμασταν πιο μπόσικοι από τους άλλους, τραβήξαμε πρώτοι και χοντρότερο λούκι.

Τραγουδάρα, αυτή έπρεπε να πάει γιουροβύζιον.

Με μπαλέτο τσολιάδες με τον πωπό έξω!