Σάββατο, Απριλίου 10, 2010

Το Εθνικιστικό Ελληνικό Μέτωπο...Σαρώνει!!!


Και να σκεφτεί κανείς οτι οι χρήστες του διαδικτύου είναι κατά κανόνα νέοι άνθρωποι , που ως αποτέλεσμα έχει να κυκλοφορούν φρέσκες ιδέες ,πρωτοποριακές με αποτέλεσμα την πάταξη πάσης αρτηριοσκληρωτικής αντίληψης...τρομάρα τους!!!

Ακολουθεί ο καταστατικός χάρτης του πιο δημοφιλούς! Ελληνικού κόμματος στο παιγνίδι Erepublik

Θα μου πείς ,ένα παιγνίδι είναι! ....Είναι;

"...Το
Εθνικιστικό Μέτωπο είναι το εθνικιστικό-πατριωτικό κόμμα της eΕλλάδος, όπως δηλώνει το όνομα του, και δεύτερο μεγαλυτερο κόμμα στη χωρα. Φιλοξενεί στους κόλπους του Έλληνες πατριώτες, που σκοπό έχουν την απελευθέρωση των αλύτρωτων πατρίδων και την επέκταση της e-χώρας μας στα προαιώνια σύνορά της, έστω και αν στην πραγματική ζωή βρίσκονται ακόμα υπό βαρβαρική κατοχή. Επιδιωξή μας είναι η ευημερία της Πατρίδος μας σε όλους τους τομεις (οικονομικό, στρατιωτικό, κοινωνικό).


Πολιτική μας γραμμή είναι ότι το εθνικό συμφέρον στέκει πάνω από το οτιδήποτε άλλο. Υπεράνω όλων το Έθνος!

Βασική μας πεποίθηση είναι ότι πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία, και όχι ομάδες, των οποίων τα μέλη διαδέχονται το ένα το άλλο στην εξουσία. Γι’ αυτο είμαστε άκρως αντίθετοι στον διαχωρισμό νέων και παλιών παικτών, γιατί πιστεύουμε στην συμμετοχή όλων στην αναπτυξη της Πατριδος και στην προσωπική αξία του καθε Έλληνος ξεχωριστά. Πιστεύουμε σε μια Πολιτεία, όπου κυβερνήτες της θα είναι οι πραγματικά Άξιοι και Άριστοι.

Στον στρατιωτικό τομέα, επιδίωξή μας είναι μια εξωτερική πολιτική ανεξάρτητη και περήφανη. Φιλοδοξούμε, κατ’ αρχην, να απελευθερώσουμετα πάτρια εδάφη που βρίσκονται υπό τουρκική κατοχή, και, εννοείται, να κατακτήσουμε τα Σκόπια αν εισαχθούν στο παιχνίδι, ιδιαίτερα αν σφετεριστούν το όνομα Μακεδονία και την ένδοξη Ιστορία του Έθνους μας. Θεμέλιο της εθνικής ανεξαρτησίας και προϋπόθεση για απελευθέρωση των σκλάβων πατρίδων είναι οι ένοπλες δυνάμεις. Κατά συνέπεια, θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική την ύπαρξη ενός ισχυρού εθνικού στρατού. Γι’ αυτό είμαστε αντίθετοι στην πρακτική του να βοηθιούνται οι λίγοι παίχτες με μεγάλο rank. Πιστεύουμε ότι πρέπει οι πολλοί μικροί παίχτες να βοηθηθούν, ώστε να ανεβάσουν γρήγορα rank για να μπορέσουν να βοηθήσουν την eΠατρίδα μας στρατιωτικά όσο το δυναντόν πιο σύντομα.

Στον οικονομικό τομέα, προτείνουμε κρατική ενίσχυση των ελληνικών εταιριών ώστε να αναπτυχθούν πολύ, για να ελέγξουμε οικονομικά τα άλλα eΚράτη και να περνάμε την πολιτική μας βούληση σε αυτά μέσω οικονομικου πολέμου. Πάγια θέση μας είναι η απαίτηση για περισσότερη διαφάνεια στην διαχείριση των οικονομικών του κράτους, ώστε να είναι όλοι οι πολίτες σίγουροι ότι οι φόροι που πληρώνουν αξιοποιούνται για το καλό της Πατρίδος, και όχι για το προσωπικά συμφέροντα.

Η ενίσχυση της κοινωνικής δομής της χώρας μας περνά μέσα από την ατομική ανάπτυξη του κάθε πολίτη. Επομένως, βασική αρχή μας είναι καθε προσπαθεια του κρατους να εχει κατευθυνση προς τα εκει. Θεωρούμε απαραίτητη την στήριξη των νέων παικτών με παροχές, αλλά και ενίσχυση των παλαιότερων, ώστε να επιτευχθεί η οικονομική και στρατιωτική τους άνοδος.

Πιστεύουμε στην ενότητα όλων των Ελλήνων, σε μια Εθνική στρατηγική, με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη και ευημερία του Έθνους, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε αυστηρή κριτική, όταν παρεκκλίνουμε αυτής της πορείας..."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το πουτσο κλαιγανε . .