Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2009

Βρήκα Πυρηνικά Στον Κήπο μου........

Η παρακάτω επιστολή έχει ήδη αποσταλεί στους τρείς βουλευτές του νησιού ,Κα Γκερέκου ,Κο Δένδια και Κο Χαραλάμπους.

Αγαπητοί μου...

Θα ξεκινήσω ,με την παράκληση να μην ξενίσει το ανώνυμο αυτής της επιστολής ,διότι αφ'ενός αυτή είναι η θέληση-ιδιοτροπία του γράφοντος ,αφετέρου αυτός είναι υπαρκτό πρόσωπο αφού διαθέτει δάκτυλα να πληκτρολογίσει επομένως θέληση ,συνείδηση και ...ψήφο να διαθέσει!


Η αφορμή εδόθη από το ανευ προηγουμένου σκάνδαλο ,με τις ρίψεις επικίνδυνων αποβλήτων ,τοξικών και ραδιενεργών από την ιταλική μαφία στα παράλια του νησιού μας.


Τα σχόλια της καθημερινής
εδώ , εδώ και εδώ ,στην κυριολεξία με πανικόβαλαν ,μα ακόμα πιο πολύ με συνετάραξε η προσπάθεια σίγησης του γεγονότος μιας και δεν το είδα να συζητιέται όσο θα 'πρεπε!

Στα παραπάνω προσθέστε και τούς αναιτιολόγητα υπερβολικούς θανάτους των κατοίκων του νησιού από καρκίνο ,και θα δικαιολογήσετε την αγωνία του γράφοντος.

Επαφίεται επομένως στην συνείδησή σας ,να απαντήσετε εάν ο γράφων την επιστολή αυτή είναι κάτοικος του νησιού τι προοπτικές ασφαλούς διαβίωσης έχει αυτός και τα παιδιά του ,εάν είναι επισκέτης γιατί να επιλέξει το νησί και όχι κάποιο χωρίς πυρηνικά απόβλητα ,και τέλος πόσο σοβαρά έχετε πάρει (αν το έχετε πάρει) το γεγονός αυτό και τι κινήσεις προβλέπεται να κάνετε!


ΥΓ1. Η παρούσα επιστολή θα παραμείνει στο blog του Φιλαλήθη ,αφού προηγουμένως θα αποσταλεί στους 3 βουλευτές του νησιού ,στα τοπικά blogs ,καθώς και στα τοπικά ΜΜΕ.

ΥΓ2. Η απαντήσεις είτε υπάρξουν είτε ...όχι ,θα αναρτηθούν σε ξεχωριστό post ,όπως ασφαλώς θα σταλούν και στους παραπάνω.


ΥΓ3. Να απαντήσετε!

1 σχόλιο:

IL TROVATORE είπε...

Αν προσθέσεις και τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου που δεν ήταν δυνατόν να ριφθούν στην Σερβία και ερίπτοντο στην Αδριατική , τότε καταλαβαίνει κανείς τί ψάρια τρώμε.