Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

Η Καινούρια Μου Αγάπη.....


Θέλω να (ξανά)γράψω κάποια πράγματα σχετικά με την επιφύλαξη φίλου συνιστολογιούχου ,όσο αφορά την ανωνυμία μου...,αλλά τώρα γουστάρω με την καινούρια μου τηλεόραση ,την οποία απέκτησα προχθές...Θα το κάνω όμως στο επόμενο post!

Πρόκειται για μια Samsung ,την LE40A786R ,μιλάμε για την τέλεια εικόνα ,μπορεί να είναι πανάκριβη (βέβαια αν δεν κατάφερνα 48 άτοκες σε τιμή μετρητοίς ,δεν θα την έπαιρνα!) ,αλλά αξίζει τα λεφτά της!
Η τεχνολογία LED που υποστηρίζει σε αφήνει άφωνο(2.000.000/1 contrast) ,δείχνοντας το πως θα είναι η τηλεοράσεις στο μέλλον!

Επειδή το έψαξα αρκετά καλά ακόμα και στο AVClub ,κατέληξα πως είναι η καλλίτερη από όλες και την προτείνω ανεπιφύλακτα!Η γωνία θέασης που λένε πως υστερεί είναι η καλλίτερη που έχω δεί (178/178 δείνει ο κατασκευστής) ,ενώ το υψηλό input lag που της καταλογίζουν κάποιοι ,είναι αμελητέο και φαντάζει ως συκοφαντία.

Α!...και επειδή η αισθητική πρέπει να είναι πάνω από όλα όπως τα έχουμε συμφωνήσει και με την φίλη Ανναμαρία ,τότε η αγορά αυτή είναι μονόδρομος.

ΥΓ. E εσείς από την Samsung ...κάνα φράγκο;.... ,lol!!!

2 σχόλια:

intelligence είπε...

rizhi360
clash687
banner486
bingdao100
maoliqiusi

annamaria είπε...

Βλέπεις, ακούς, αισθάνεσαι, αξιολογείς !
Ναι,
αυτό είναι αισθητική φίλε μου!!
Καλορίζικη!