Κυριακή, Μαΐου 25, 2008

Ζουγκλα tv...

Tάδε έφη ο φίλος μας ο Μάκης...ας πούμε δυό κουβέντες...........


"Το σύστημα αυτό σας ανήκει. Είναι δικό σας..."

Κακά ξεκινήσαμε Μάκη μου!Από πού και ως που μας χαρίζεις κάτι το οποίο είναι δικό μας;

"...Αντιλαμβάνομαι ό,τι μια υπόσχεση που έχετε ακούσει επανειλημένα, με λεκτικά σχήματα ελαφρώς διαφοροποιημένα, ελάχιστοι θα λάβετε σοβαρά υπ' όψιν..."
Αν ,Μάκη μαυ ,ακούγαμε το κάθε πικραμένο στην κωλοtv σας ,τότε δεν θα είχαμε blogs!

"...
Μοναδικός εντολέας μας εσείς, αλλά και κριτής ταυτόχρονα και πηγή έμπνευσης, γιατί η περίοδος των επαγγελματιών νταβατζήδων-κομιστών τείνει να παρέλθει ανεπιστρεπτί..."
Ωρέ τι μου θυμίζει ...τι μου θυμίζει;Άσε Μάκη μου ,πήξαμε από αυτόκλητους εντολολήπτες οι οποίοι θυσιάζονται για πάρτη μας χωρίς καν να ερωτηθούμε!

"...
Το ίδιο το σύστημα τους απορρίπτει, εσείς δεν τους αντέχετε, και η νέα τεχνόλογία απ' ότι φαίνεται δε θέλει να τους κάνει παρέα. Είναι μόνον η αρχή και δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αν έτσι έχουν τα πράγματα..."
Μάκη μου ,μην ξύνεσαι στην μαγκούρα του τσοπάνηηηηηη.....!

"...
Ο τρόπος που το υποδεχθήκατε απο την πρώτη στιγμή λειτουργίας του δεν ήταν απλά συγκινητικός, ήταν εκπληκτικός..."
Τι να σου πω ρε Μάκη μου ,μακάρι να είναι έτσι ,μα μην ξεχνάς ότι στο Νετ όλοι (σε αντίθεση με την πραγματική ζωή)έχουν το τεκμήριο της αξιοπιστίας ,όλοι υποδέχονται όλους με περισσή ειλικρίνεια ...στην πορεία τα σκατώνουν και ξεχωρίζει ΠΑΝΤΑ η ήρα απο το στάρι!

"...
άλλωστε τώρα τέλειωσαν τα ψέμματα - κι αυτό που μας εμπνέει δεν είναι η νέα τεχνολογία αλλά η νοοτροπία. Το υπόσχομαι..."
Κοίτα να δείς Μάκη ,και εγώ σου υπόσχομαι να ρίχνω καμιά ματιά στο τσαρδί σου ,μαζί και σε άλλους bloggers ασφαλώς ...και ουχί πριν τον Πετεφρή...!!!

ΥΓ. Α ,μη ξεχάσω... είδες για νάχεις χρήμα;...7 κατομυριόπουλα είναι αυτά ...πήρες καλό γραφίστα και σχεδιαστή...γραφιστικά καλή δουλειά ...συγχαρητήρια!!!


3 σχόλια:

Spyros Vlahos είπε...

Πήξαμε από ρουφιάνους που το παίζουν σωτήρες.
Αλλά, θα γυρίσει ο τροχός, θα γαμίσει κι ο φτωχός (ελπίζω) (και δεν έχει σχέση με σεξ)

Rodia είπε...

Βρε Φιλαλήθη μας, το Μάκη διαφημίζεις; Αυτόν τον ξέρουν και οι πέτρες...
(κυρίως οι κοτρώνες)

Φιλαλήθης είπε...

Έχεις δίκιο Ροδιά μου ...αλλά νομίζεις πως έχει ανάγκη διαφήμησης;