Πέμπτη, Απριλίου 05, 2007

Το "Adagio".....

Μίλησα στο προηγούμενο post ,για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται την Μεγάλη Παρασκευή ,με αιχμη αυτής το περίφημο Adagio του Albinoni .

Το συγκεκριμένο αυτό κομμάτι ,παίζεται μόνο την Μεγάλη Παρασκευή και μόνο από την "Παλιά" (την "κόκκινη") .

Είναι ένα γνωστό Adagio ,το οποίο σου προκαλεί δέος και συγκίνηση ,είναι ένα καταπληκτικό κομμάτι και το ανεβάζω παρακάτω.
Προτείνω να το ακούσετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ,να δώσετε έμφαση στα βιολιά καθώς και στις διακυμάνσεις της εντάσεώς του ,ειδικά προς το μέσο της αναπαραγωγής ,οι οποίες είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΕΣ!!!!


Αυξήστε και την ένταση των ηχείων ,είναι καλλίτερα!
Tomaso albinoni , ...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήμουν πολύ παράνομη αν σας ζητούσα να μου το στείλετε με mail κύριε Φιλαλήθη μου; (εδώ ο πληθυντικός κρύβει γυναικεία μαλαγανιά:-)

Φιλαλήθης είπε...

Αυτά τα ελατώματά μου!
Πάντα υποκύπτω στην γυναικεία μαλαγανιά!
Πολύ ευχαρίστως ωραιωτάτη μου κυρία!

cyrusgeo είπε...

Η καλή μουσική μόνο δυνατά πρέπει να ακούγεται...

annamaria είπε...

Πραγματι ειναι υπεροχο!
Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα να εχεις μαζι με την οικογενεια σου και ολους οσους αγαπας και σ αγαπουν!

Spyros Vlahos είπε...

Σου προξενεί δέος το Adagio όταν το παίζει η κόκκινη. Τόσα τύμπανα και γρανκάσσες, τόσες τούμπες και όμποε. Και το Λιστόν μωβ.
Άσε, όποιος δεν τά 'ζησε έχει χάσει τη μισή ζωή του

Ανώνυμος είπε...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片