Πέμπτη, Μαρτίου 15, 2007

Σιγά τα ...αγΩγΑ!!!


Χαμός με τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης ,σημαίες ,τσολιάδες ,επίσημοι ,φαμφάρες απο τα ΜΜΕ ,αναβάθμιση της ελλάδας σου λέει ,θα γίνουμε Ντουμπάι σου λέει κάποιος άλλος!

Αράχτε αδελφοί μου ,ένας αγωγός διαμέτρου 1 μέτρου είναι!σιγά τα ωά (και τα αγΩγΑ) ,τι να πουν οι τούρκοι δηλαδή που ήδη έχουν αγωγούς με πολλαπλάσιες χωρητικότητες ,και τι χαίρι είδαν και αυτοί οι φουκαράδες;...μια απο τα ίδια!Όλα για τις εταιρίες αγαπητοί μου!

Δεν λέω ,κάτι θα αποκομίσουμε και εμείς και ειδικά οι θρακιώτες ,αλλά από αυτό μέχρι που θα γίνουμε και "μπρούκληδες" και θα αναβαθμιστεί ως δια μαγείας όλη η ελλάδα ,απέχει παρασάγκας!

Η συμφωνία και η μοιρασιά είναι λένε 51% για την Ρωσία και από 24,5% για Ελλάδα ,Βουλγαρία.
Το όφελος για την Ελλάδα είναι το 1% του (δικού μας) 24% το οποίο θα διατεθεί για περιβαλοντικές αναβαθμίσεις και μελέτες για καταστροφές που ούτως ή άλλως θα γίνουν από το έργο ,τα υπόλοιπα ...μαντέψτε!

Γιαυτό σας λέω ας αφήσουμε τις υπερβολές που έχουν καταντήσει το... εθνικό μας σπόρ!

2 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Με 35 εκ $ ούτε 30 εκ. € δηλαδή, ούτε 5000 συμβασιούχους για ένα χρόνο, για να υφαρπάξεις την ψήφο τους δεν καλύπτεις...

Μόνο άν ΟΛΑ τα έσοδα πέσουν στον νομό Έβρου κάτι γίνεται...

Agobooks είπε...

Αυτά είναι καλά για να βάλει στο χέρι και κάτι ψήφους από κι πάνω ο μπουλης.
Μου θυμίζει την υπόθεση των Ολυμπιακών Αγώνων η υπόθεση.
Και ξανά θα ακούσουμε , όταν και εφόσον ξεκινήσουν τα έργα ότι, τις περισσότερες θέσεις εργασίας, κατελήφθησαν από μετανάστες οπότε, εμείς ως κυβέρνησης, κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά, οι μεγαλοεργοδότες, προτιμούν αυτούς επειδή είναι ποιο φθηνοί εργάτες.
Βούτυρο στο ψωμί του Καρατζαφερη και Παπαθεμελή θα καταντήσει η υπόθεσης…υποθέτω.