Πέμπτη, Φεβρουαρίου 01, 2007

"Παστιτσάδας" Πεσούσης Πας Δημιο-γράφος Ξυλεύεται!


Βρήκαμε τώρα μέγα σκάνδαλο ...την βιομηχανία ζυμαρικών Κορώνα!

Βουίζουν όλη μέρα μέρα τα ΜΜΕ και οι δημιο-γράφοι για την ύστατη αποκάλυψη ,την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στην εν λόγω βιομηχανία ,ποντίκια ,ακαθαρσίες και επικίνδυνες για την δημόσια υγεία συνθήκες.

Της έκοψαν τον κώλο ,της τράβηξαν κάτι πρόστιμα που οι ιδιοκτήτες θα τραβάνε τα βυζιά τους ,την διαπόμπεμψαν με αποτέλεσμα να έχει τώρα μεγάλο πρόβλημα

Οι αρμόδιοι κάνουν σωστά την δουλειά τους και αυτό φαίνεται στην συγκεκριμένη περίπτωση διότι ο χειρισμός που έκανε το σύστημα λειτουργεί αποτρεπτικά για τους τυχών επίδοξους μιμιτές.

Α! και κάτι ασήμαντο ...η εν λόγω βιομηχανία έχει κλείσει εδώ και ένα χρόνο ,έτσι όποιος επίδοξος μιμιτής θα επιχειρήσει να μιμιθεί το ίδιο ,θα γνωρίζει εκ των προτέρων πως αν τον ανακαλύψουν θα τον κλείσουν ένα χρόνο μετά το ...φαλημέντο του !

4 σχόλια:

Rodia είπε...

..και.. ολίγη συνομωσιολογία: Το ότι μπορεί να παρουσιάστηκε αγοραστής που θέλει να ριξει την τιμή της επιχείρησης, το σκέφτηκες..?

(τύφλα νά'χει ο Πουαρώ λέμε)

:-)

Rodia είπε...

Κάτι παρόμοιο ειχε γίνει με τη ΜΙΣΚΟ.. και μετά ήρθαν οι ιταλοί...
(και την αγόρασαν)

Rodia είπε...

Ενα ένα τα σκέφτομαι.. ;-)

Αναρωτιέμαι ποιοι και πόσα πιάνουν για τη παρέμβαση αυτή την αφανή.. σαν γκρίζα διαφήμιση από την ανάποδη -γκρίζα δυσφήμιση..?

Κανονική παρέμβαση έκανε και ο υπουργός πολιτισμού δια του υπουργείου Του.. στη δημοπρασία του Κοκού στα Λονδίνα.. με ένα "εξώδικο" της πλάκας, κλπ, κλπ

..καλά, ΕΝΑ δικηγόρο δεν διαθέτει κοτζάμ υπουργείο..?

Κατά τα άλλα, ο ντόρος που έγινε, έκανε να αυξηθεί ο αριθμός των υποψήφιων αγοραστών.. κυρίως όμως η τιμή των αντικειμένων που έφτασε συνολικά στο ποσό των 12 δις Ε περίπου.. όσο ΟΛΟΚΛΗΡΗ η περιουσία Του (του ποιού?) ΜΑΖΙ με τα κινητά που πήρε μαζί του και τώρα μόλις πούλησε. Εμείς (ως κράτος) τι θα πάρουμε..?

(μπορεί γι αυτό να τό'κανε ο υπουργός.. λέμε τώρα... να μπει και κάτι σε καναν λληνικό λογαριασμό.. λεμε πάλι...)

+ΤΙ & ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ+

Φιλαλήθης είπε...

Ρε Ροδίτσα ,ίσως να ειναι έτσι όπως ψυχανεμίζεσαι με τους κάφρους που μπλέξαμε ,εγώ απλώς αυτό είδα ,αυτό κατέγραψα.
Για τον Κοκό τώρα ,εδώ δεν του πέρασε... είχε βέβαια βλέψεις να τσιμπήσει το κατιτίς του μα πήρε τα αρχ@@ια μας!Κινητοποιήθηκαν μέχρι και τα γατιά ,για να μην πάρει ποντο από το μον ρεπό!