Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2009

Ο Εθνικός μας Εκβιαστής ...Ξανακτυπά!!!

Τελικά όταν γράφω κάποια εκτίμηση και επιβεβαιώνομαι ...πολύ μ'αρέσει!
Όπως "προλάλλησα" εδώ , ο Mr Vgenopoulos ξανακτυπά με την γνωστή του τακτική ,
αυτήν του εκβιασμού!
Αφού είδε οτι η τακτική του αυτή του επιφέρει κέρδος είπε να την χρησιμοποιήσει και στην περίπτωση της ολυμπιακής ,αφού με στιγνό τρόπο εκβίασε την κυβέρνηση ώστε να πάρει τις "άγονες" γραμμές μαζί με τις επιδοτήσεις της.

Αυτήν την στιγμή πολλά νησιά όπως η κέρκυρα ΔΕΝ έχουν πρωινές πτήσεις διότι κόπηκαν από τον Mr Vgeno ,με αποτέλεσμα οι επισκέπτες της (βλ. τουρίστες) δεν εξυπηρετούνται με ξένες εφημερίδες με ότι και να σημαίνει αυτό!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λόγια,

...Με Γειά τ΄αρνί....

pølsemannen είπε...

Nα μαζευτούν κάμποσοι Κορφιάτες επιχειρηματίες να αγοράσουν 2 ATR-42 ελικοφόρα, να κάνουν το Αθήνα - Κέρκυρα και τα Κέρκυρα - Θεσ/νικη και Κέρκυρα - Τίρανα αν σηκώνει, τις ώρες που δεν πετάει ο Βγενό.

Αν πάνε καλά οι δουλειές να πάρουν και ένα Airbus να πηγαίνει Λονδίνο (Luton) να χεστούν στο τάλιρο το καλοκαίρι, αφού σαν την easyjet και την Ryanair θα δίνουν μόνο πορτοκαλάδες εν πτήσει και θα έχουν ξεφτίλα τιμές στα εισιτήρια.

Αργότερα μπορεί να πηγαίνουν και στο Τζάντε το φιόρε του Λεβάντε και το Ληξούρι. (Όχι το Αργοστόλι, γιατί δεν θέλω να τα χαλάσω με το άγαλμα του Λασκαράτου).